Search
Close this search box.

Mökki Galleria

Mökkigalleria: Hanna Varis, Ihanaa olla vapaa ja itsenäinen

13.1.–18.2.2023

Neljän taiteilijan yhteisnäyttely ”Elämän aarteet” Mökki Galleriassa.

Kaarinalaisen Mökki Gallerian vuosi starttaa neljän ansiokkaan taiteilijan yhteisnäyttelyllä ”Elämän aarteet”. Jokaiselta taiteilijalta, Jani Rättyä, Jarkko Rantanen, Hanna Varis ja Kalevi Liski, on tulossa näyttelyyn 2–4 teosta. Teeman ideoi Mökki Gallerian emäntä, galleristi Sibel Kantola, joka halusi näyttelyn avulla korostaa, että jatkuvista ikävistä uutisista huolimatta elämässä on yhä kauniita ja arvokkaita asioita, joita voi vaalia, arvostaa ja tuoda esille.

Taiteilijat saivat itse valita näyttelyyn tuomansa teokset, joissa ilmentävät oman elämänsä aarteita. Kerroin omista töistäni seuraavasti:
”Valitsin ystävyyden, matkustamisen ja tunteet. Ne kaikki tekevät elämästä elämisen arvoisen ja ainakin minulle merkitsevät eniten. Kuvaan asioita yleensä aika esittävästi ja tarinallisesti, pidän myös väreistä. Taide itsessään voi olla aarre: saan usein palautetta siitä miten teokseni puhuttelevat katsojaa, ja joskus teoksiani hankitaan kotien seinille juuri tuossa merkityksessä. Osa näyttelyn teoksista on aivan uusinta tuotantoani.”

AVOINNA:
KE–PE klo 12–17
LA klo 12–15

OSOITE:
Mökki Galleria
Iso-Rauhalinnantie 5
20780 Kaarina
Katso lisää > www.mokkigalleria.fi

Gallerian esittely:
Mökki Galleria on vuonna 2017 perustettu taidegalleria Kaarinassa. Galleriassa on kuukausittain vaihtuva taidenäyttely ja erilaisia tapahtumia. Lisäksi myynnissä on taidetta ja uniikkeja käsitöitä. Mökki toimii myös galleristi Sibel Kantolan ateljeena, joten mökissä syntyy kuvataidetta, satujen kuvituksia ja asusuunnitelmia.
Huomaa pysäköinti:
Galleria sijaitsee kevyen liikenteen väylän varrella (Aallonmökinkuja), joten gallerian pihalle ei saa ajaa autolla. Parkkipaikka on Rauhalinnantiellä. Sieltä on lyhyt kävelymatka galleriaan.

Tilaa uutiskirjeeni

… ja saat tietoa uusimmista jutuistani, näyttelyistä ja myyntitapahtumista.